Hirdetés

Aktív témák

  • helkis

    addikt

    válasz Mercutio_ #1785 üzenetére

    értelem szerűen olyan hirdetést kell írni amelyik eladja önmagát, megspékelve egy jó árral, maga az ár emeli ki a terméket a sok közül, nem is a kiemelés! ezért is írtam, hogy akkor látom értelmét, ha változtatásra szeretném felhívni a figyelmet..

    ha feldobok egy 10k-t érő terméket 8k-ért akkor pár nap alatt el fog kelni, ha 5k-ért teszem fel akkor aznap.. ha 12k-ért akkor valóban segítségre van szükség.. itt érezném, hogy nem "bukás" a kifizetett szolgáltatási díj, mert valóban segített.. csak ugye ez mitől jönne be? mikor kapható ugyanaz 10ért és 8kért is..

    másfelől hogy tudod azt mérni, hogy egy kiemeléssel hamarabb, többért elkel valami, mint nélküle? van erre statisztika?

    továbbmegyek, legyen arányos jutalékrendszer, arányos kiemeléssel, aktiválhatóan, akkor az is venne ilyen +szolgáltatásokat, aki csak 0.5k-s gyári coolert akar eladni.. és a bevételből arányosan lehetne gyűjteni a pénzt, itt meg azok háborodnának fel aki a 400k-s tv-jét akarja eladni.. úgy kell beállítani a sarcot hogy mindenkinek megérje, akkor nem lesz gond..
    ja hogy ezt is megcsinálni még több meló, mint idáig bármi, persze hogy így van, de most lesz egy verzió, amit valamennyien használnak (kíváncsi vagyok, voltak-e előzetes számítások, hogy mennyit lehet ebből így kivenni, és majd a féléves, éves szummára, hogy beváltotta-e a reményeket vagy nem..), vagy lenne (és remélem ez irányban megyünk) egy teljesen testre szabható, igazságos, arányos rendszer, ami mindenkinek megfelel, ezzel biztosítva a maximális elégedettséget, és bevételeket a HA-ból..

    [ Szerkesztve ]

    "Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

Aktív témák