Hirdetés

Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    Üdv!

    Lenne egy javaslatom.
    Mobil kategóriában lehetnének még olyan új alkategóriák amikkel lehetne szűkíteni a találatokat.
    Olyanokra gondolok, mint pl. hálózat függőség (T-mobile, Telenor, független...) illetve, a használtság állapotára is szűkíteni lehetne. Pl. új, újszerű, karcos, zseb kopott, hibás stb.
    Ezek azért lennének jók egyrészt mert a legtöbb ember nem írja ki ezeket az adatokat, másrészről hosszadalmas mindegyik hirdetést megnyitni. A régi hardverapró ebből a szempontból jobb volt, mert volt részletes nézet is, és a böngésző keresőjével rálehetett keresni pl. a függőségre.
    Természetesen a többi kategóriára is lehetne hasonló alkategóriákat létrehozni. Lehetne e-mailben ösztökélni is a hirdetőket, hogy módosítsák a már meglévő hirdetéseit (2 naponta 1 e-mail amíg meg nem csinálja:)).

    Másik: Herótom van attól, hogy valaki a "Kínál" kategóriába adja fel a "Keres" hirdetését. Egy hirdetésben úgysem keresnek és kínálnak egyszerre. Ezt valahogy meg kellene szüntetni, esetleg warn-nal jutalmazni ha rossz kategóriába teszi fel a hirdetését. Moderátor nézi egyáltalán a hirdetéseket?

    Harmadik: A kinézet. Nem rossz, de jobb oldalról azokat a cikkeket alulra és felülre kellene áthelyezni, mert így nem valami szép, sőt mi több csúnya.:D Ekkor középre mehetne a lista.

    Csak ennyit akartam, remélem megfontoljátok.
    Lenne még más ötletem is, de egyelőre ennyi.:D

Aktív témák