Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
hi!
több varriációt olvastam itt egy ATI kártya beizzítására UHU alatt, de nekem valamiért nem jön össze..
a csomag szépen fel megy.. bekonfigurálom.. már amennyire az erőmből futja.. az egeret és a billt vissza állítom, máshoz nem nyulok és nem indul el..
kérdés, lehet ez azért mert abban amit ki kell tölteni crt re van optimalizálva? én meg TFTre pakoltam fel. valami error üzenettel mindig elszált.. vagy a gépet is újra kell indítani? tuttomal elég csak az Xet.
vagy cak valamit bénén csináltam meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest