- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
ez becsülendő dolog lenne főleg ha megfejelnék egy magyar felirattal is
-
myckey
veterán
atya gatya...ez kell, ordít a remasterért.
-
k-adi
nagyúr
válasz
zsolesz967 #22 üzenetére
mármint 2017-es..
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
zsolesz967 #22 üzenetére
És szerinted miért írtam, hogy ráfér a Remaster?
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
BoneDragon #23 üzenetére
Ne is mond,jó kis Bloddborne,annak kéne a Remaster.
Egyetlen souls game,amit végig vittem és élveztem.
Tört Ps4-en megy a 60 fps 720p-ben. -
BoneDragon
veterán
válasz
zsolesz967 #22 üzenetére
Write onlyba tolja, ahogy írták sokan, patch elég lenne ennek a csodának is.
Szegény sony, annyira nincs saját címe már, hogy csak a remastereket tolja, ráadásul egy pár éves játéknak. Elég ciki.
Bloodborne meg forog a sírjában. -
zsolesz967
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #21 üzenetére
2107-es a játék ,mégis mit vártál?
Még jó,hogy a Forbidden West szebben néz ki. -
HELLAFLUSH
őstag
Azért valljuk be, hogy ráfért egy kicsit a Remaster.
Elsőnek a Forbidden Westet toltam ki PS5-ön aztán amikor kijött a 60fps patch a Zero Dawnhoz csak akkor álltam neki, és hát elég csúnyácska volt a második részéhez képest, leginkább a felbontása miatt.
Remélhetőleg már ezt is magyar felirattal kapjuk majd mint a The Last of Us Part 1-et. -
válasz
Hopkins95 #17 üzenetére
Kijavítom magam, elismerem, nem voltam kellőképpen tájékozott ama tekintetben, hogy a Horizon Zero Dawn PC-s verziójának beépített FPS limit megoldása egy kalap szar...
A megoldás egészen prózai, megnyitod az Nvidia Control panelt, rálövöd az Nvidia fajta Vertical Syncet, rányomod a Triple bufferinget és a játék utána úgy fut, ahogy annak gyárilag futnia kéne. Most már több mint fél órája játszottam vele, s nem tudtam így terhelni a játékot, hogy észrevehetően mélyen beessen a framerate...
Azt is elismerem, hogy a játék még mindig nagyon jól néz ki, s tényleg egy update formájában jöhetne a frissítés, ahogy Wesder említette
Azért ennek ellenére megemlíteném, hogy a töltési időn lenne mit javítani. Minden indítás után nálam annyit tölt a játék ha a Continue gombra bökök, mintha újra compilálná a shadereket.
-
k-adi
nagyúr
válasz
zsolesz967 #13 üzenetére
ja... jó lenne egy Last of us 3 ... lesz amúgy? tervben van? tudom a story hogy zárult a kettőben de valami alternatív story?
-
válasz
Kacsakompot #8 üzenetére
Nem fut jól, nálam ezt csinálja a leírásomban található hardveren a lentebb látható beállításoknál:
Horizon Zero Dawn PC performance
KorlátlanFPS beállításnál is megfigyelhető a probléma:
Horizon Zero Dawn PC Performance unlimited FPS -
Scholes9
nagyúr
Mint egy falat kenyér
-
L_ajos
őstag
Minek?
-
exec79
tag
kb fél éve jatszottam vele, nem tűnt elavultnak.
-
zsolesz967
aktív tag
De minek?Nem értem a Sonyt.Amennyit beleöltek a Concordba meg ebbe,lehet már kijött volna egy Last of us 3 belőle.
Concord is Jim Ryan hülyesége volt,mert kellenek a live service játékok
Pedig mindenki tudta,hogy a Sony játékok mindig single player orientált történetben voltak erősek. -
nanocry
tag
Majd vehetnek az emberek Pro + HZD Remasteredet bundleben.. Gyalázat..
-
H3XHUN
tag
-
Kacsakompot
kezdő
Nálam semmilyen teljesítmény probléma nem volt a PC-s verzióval nem is értem, hogy nálad mi lehetett.
És igen egy patch bőven elég lenne.
A Sony idén nagyon furcsa dolgokat csinál minden tekintetben. PS5 Pro címek meg továbbra sincs sehol. Ja, hogy az majd a remasterekhez kell...
-
M3oH
addikt
Kellett a PS5 PRO hogy vigye legalább 60fpssel a remastered játékokat...
-
.LnB
titán
Kár, hogy a logikátlan sztorit, és a bugyuta rendezést nem lehet "remasterelni". Pedig az még indokoltá is tenné ezt az új kiadást.
-
cucka
addikt
Szerintem nincs semmi baj a mostani pc verzióval. Én egy ócska geforce 1660ti-vel vittem végig 1440p-ben, kb. high beállítások mellett (kicsit kellett pöcsölni a beállításokkal, de teljesen játszható volt, bár a stabil 60fps nem volt meg nyilván).
Egy modern 4060-as kártya (ami az újonnan kapható gpu-k legalja) röhögve elviszi 1440p ultrában 60fps-el.Hova akarod ezt tovább optimalizálni?
-
Egyrészt igen, másrészt meg örülök neki, mert a PC-s verzió optimalizálása bőven hagy kívánni valót maga után, még DLSS-sel sem kielégítő a teljesítmény. Megnéznék egy új buildet, amit már a kezdetekkől fogva a Nixxes fejleszt.
A másik dolog, hogy a játék így legalább kaphat majd teljes dualsense támogatást is.
-
Jakesz
addikt
Mint egy falat kenyér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hivatalos bejelentést még nem kaptunk, az amerikai korhatár-besorolás oldalára került ki az új kiadás.
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest