Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Projektor topic
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóhifi
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovanny
őstag
Üdv,támadt egy ötlet hogy kipróbáljak Ubuntu 13.10 egy T430s laptopon.A kérdésem,drivereket honnan kell telepíteni? Illetve Word kompatibilis lesz a linux megfelelőjével? És még egy dolog szoktam audió cd-t írni (FLAC) és Cuetools nevű programmal darabolok a számokat,van ennek megfelelő linux alkalmazás? Elnézést kérek ha esetleg hülyeségéket kérdezek,de totál zöldfülű vagyok llinux dolgokban
Zero Defect.No Compromise !
-
Giovanny
őstag
Köszönöm srácok,és mi a különbség kubuntu és ubuntu 13.10 között?
-
Giovanny
őstag
Köszönöm mindenkinek,a laptopom nem gyenge i5 ivy 8 gb ram ssd hdd stb,szóval a teljesítménnyel nem lesz gond,néztem pár videót a kubuntóról,megtetszett Nagyjából mindennek van megfelelője amit eddig W7 használtam,de a levelezés továbbra is fontos lenne a windowsal,mert a többi céges gépek windows-os.
Még azt kell kiolvasnom hogy az első időben hogyan telepítsek W7 mellé ,utána ha már "profi" leszek csak linux lesz a laptopon.
[ Szerkesztve ]
-
Giovanny
őstag
Nos,feladom a kubuntu x64 telepítésével,bebootól a lemez telepít a végén restart ahogy kell,és fekete képernyő...Ment vissza W8.1
-
Giovanny
őstag
Most próbáltam Ubuntu 12.04.4 LTS virtualbox-ba,és lenne egy kérdésem az op.rendszer nekem angol,de telepítésnél magyart választottam,miért?
-
Giovanny
őstag
Üdv,szeretnék érdeklődni hogy milyen disztrót ajánljátok egy erős gépre? Ubuntu 12.04.4 LTS a leghosszabb támogatással rendelkezik,a többi viszont nem,szóval érdemes inkább ezt telepíteni?
-
Giovanny
őstag
-
Giovanny
őstag
Nálam már nagyon d.után van....
-
Giovanny
őstag
INNEN letöltöttem Kununtu 14.04,gondolom ez is végleges.
-
Giovanny
őstag
Most már csak egy segítőtárs kell aki elmagyarázna nekem szájbarágósan hogy kell UEFI be telepíteni
-
Giovanny
őstag
#14974 re tudna valaki segíteni? Ma szeretnék kipróbálni az asztali gépen,csak linux lesz rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Giovanny
őstag
Hogy kell ellenőrizni hogy működik-e a Trim?
Videl Köszi.
-
Giovanny
őstag
válasz lionhearted #15027 üzenetére
Nekem Samsung SSD-m van,semmi mód nincsen az ellenőrzéshez?
-
Giovanny
őstag
-
Giovanny
őstag
Üdv,ubuntu 14.10-be már engedélyezve van a Trim,vagy kell valamit állítani még?
-
Giovanny
őstag
Üdv,lenne egy kérdésem a torrent kliens beállításával kapcsolatban.
Laptop Dell E7440 Ubuntu 14.04 TLS (x64) csak a linux van az SSD-n,illetve 1TB HDD is van benne (NTFS) Qbittorrentet próbáltam a legutóbb de nem hajlandó pl.gép újraindítás után seed-elni,elakadt leállítva címszóval.Mit kell beállítani ahhoz hogy rendesen működjön?Zero Defect.No Compromise !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2390 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok BIG BOX Another World Prince of Persia The 7 Guest Raptor - Call of the Shadows Delta For
- World of Warcraft - Legion, Cataclysm, Pandaria Collector's Edition
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium NVIDIA kódot keresek
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition
- Call of Duty BLACK OPS 6! Battlenet GIFT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest