Hirdetés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Nah, akkor előről:
Frissítés előtt teljesen jól ment az Ubuntu, semmi gond nem volt vele, így (alapvetően) nem valószínű, hogy az emu lenne a hibás. Frissítés után az X elindult, csak a Gnome nem, pontosabban a Nautilus dobott egy hátast, és le is állt a betöltés utána (csak a háttér volt meg). Viszont mindez tegnap este volt, és úgy döntöttem nem vacakolok vele, hanem újrarakom. Ez meg is történt, így egyelőre nem frissítettem és semmi gond nincs vele. Megnéztem amúgy, akar frissíteni kernelt is (meg gyakorlatilag mindent
).
Amúgy régen próbáltam a vmware-t, igaz akkor még gyengébb gépen, de ahhoz képest ég és föld a parallels, gyakorlatilag észre se veszem, hogy nem natívan fut a linux (sebesség szempontjából persze). Ram mondjuk kicsit kevés így, de azt is winen érezni csak. Ami egyetlen probléma talán van, hogy erős lemezműveleteknél hajlamos belassulni (sok / nagy fájl másolása egyszerre, de lehet ez is a memóriára vezethező vissza).
Szóval jelenleg egyetlen problémám a kvázi-windowsos gépem megosztásának elérése linux alól
(visszafele teljesen jól működik a dolog)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
(visszafele teljesen jól működik a dolog)