Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgeri
tag
Beszéld le. inkább alapjaiból építse újjá mert felesleges pénzkidobás amit most csináltok. Nem lesz abbóla gépből játékgép sose. és nem is fognak menni a játékok!!!ű
Jaah emebrek. Ez a topic a tuningról szól. Szóval aki itt gépigényeket kérdezz az fejezze be. Nem gép építéssel foglalkozunk haem tuningal. Tuningos kérdéseket várok és állok rendelkezésre.
-
pgeri
tag
Ezt így nem lehet megmondani h fog-e szaggatni vagy sem. az a gép már nem játékra való sajnos. Nem fogtok tudni rajta játékokat futatni majd. már min rendszer követelmény legtöbb játéknál h dual core.
A vista mindenféle programmal együtt fogyaszt 1 gb-t ez így van. 2 gb minden játékra elég kell h legyen. deeh már bagóért lehet venni +1-2 gb-t. Nem olyan fontos szerintem. Elmegy játéknál nagyrész a vga a döntő
szar vga=szar játék. jó vga= nagy felbontás. persze proci is kell hozzá. -
pgeri
tag
Hááth. azt a P4-est fellehet húzni simán 3 ghz-ra is. deeh az a táp milyen márkájúú??? Az fontos mert vmi gagyi szar akkor ne erőltesd. Nemtom szerintem akadni fog a cysis. Nagyon kevés az a proci neki. Nefog elfutni. szerintem. öreg az a gép már. Deh emg lehet próbálni. meg sajna az ati HD 2600 seria sem egy bitang kártya.
-
KMT
addikt
Szerintem is csak low-on fog menni. A procit cserélhetnéd valami erősebbre is.
Az meg hülyeség, hogy "2.8 GHz-en fut", megy az 2.66-on is, ettől függetlenül érdemes lesz minél többet kihozni a procidból (ha a P4 lesz), mert bizony proci limites leszel.A tápod az tényleg TÁP, vagy csak tápszerű doboz?

Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kuponkunyeráló
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Xeon E-2146G / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
talált, de nem azt mondod h aktívan van fenn minden?