Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Blaise7
üzenetére
60° gyerekes még
,s 75°-se vészes.(terhelt)24/7-ben azért 70° jó a terhelt.Mennyit bír?Lekapcsol az 80-83° körül.
Tézisek vannak,h mi a káros,mi a tuti halál stb.Viszont.A hő nem előny,de a fesz a fontos,ennek a hatására(megfelelő magas hőmérséklet mellett)roncsolódik a cpu anyagszerkezete.Igaz,hogy melyik proci mennyi..EMBER nem tudja szerintem.(egy tipuson belül is nagyobb eltérés lehet.Nekem az írták pár hónapja,hogy ezek a 45-ös Wolfok 65° 1,6V felett mát átütnek(meghója magát)Na
álam 1,705V-on 74°-on nem lett baja..Bunyec:

csibusz0314: Midíg is Inteles voltam,hülyeséget nem akarok mondani Neked.sajna én nem tudom.(azért írtam le,mert nem akartam,h azt hidd,a közöny miatt nem reagálok)

Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Projektor topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
,s 75°-se vészes.(terhelt)24/7-ben azért 70° jó a terhelt.Mennyit bír?Lekapcsol az 80-83° körül.
álam 1,705V-on 74°-on nem lett baja..