Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
riantune
csendes tag
válasz
IO.sys
üzenetére
Nos, először is köszönöm szépen a segítségedet!
Sajnos azonban úgy tűnik, hogy mégsem fog működni az alulfeszelés a sima i7-8700-zal kapcsolatban, mivel az MSI B360M Bazooka BIOS-a nem teszi lehetővé a VCore Voltage beállítási lehetőséget a kiválasztható paraméterek közül (csak ami az első képen látható, az van, a Z verziós alaplapoknál már megjelenik a VCore is). Szóval marad a Power Limit kitolás (ha ezek után van egyáltalán értelme), azt tudom állítani. Az AUTO paramétert át tudom írni akármekkora értékre manuálisan. Mégis mekkora Watt számot adjak meg? Honnan tudom mekkora legyen a Long és Short értéke?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ulefone Armor 33 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Sajnos azonban úgy tűnik, hogy mégsem fog működni az alulfeszelés a sima i7-8700-zal kapcsolatban, mivel az MSI B360M Bazooka BIOS-a nem teszi lehetővé a VCore Voltage beállítási lehetőséget a kiválasztható paraméterek közül (csak ami az első képen látható, az van, a Z verziós alaplapoknál már megjelenik a VCore is). Szóval marad a Power Limit kitolás (ha ezek után van egyáltalán értelme), azt tudom állítani. Az AUTO paramétert át tudom írni akármekkora értékre manuálisan. Mégis mekkora Watt számot adjak meg? Honnan tudom mekkora legyen a Long és Short értéke?