Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukucsakakuk
csendes tag
válasz
speedydb23
üzenetére
Kipróbáltam azt, hogy mindent a gyári beállításon hagytam és az fsb-t felvettem 344-ről 366-ra, a dramot meg 733-ra (nem pontos érték nem emlékszem) tettem, mert a következő érték már több volt mint 800. Az eredmény teljesen ugyanaz mint mikor sok mindent állítottam át, azaz a gép nem indul, még a bios betöltése előtt megáll. arra gondoltam, hogy nem lehet hogy ezt a fajta processzort nem lehet felhúzni? Van benne valami lock?
-
kukucsakakuk
csendes tag
válasz
speedydb23
üzenetére
Okés, kipróbálom akkor azt hogy fsb-t 366-ra rakom a ramot meg 800-ra. Minden mást alapon hagyok.
De várok vele holnapig úgyis elkel nemsoká mennem géptől, addig meg hátha valaki tudja majd a hiba okát. Én ilyenekre gondoltam hogy van valami hardveres lock hogy ne lehessen a prociamt húzni, vagy valami ilyesmire. -
bebe159
aktív tag
válasz
speedydb23
üzenetére
Egy tuning mester nekem sem ártana

Új hozzászólás Aktív témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Steam Deck
- BestBuy topik
- Konteó topic
- Google Pixel topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest