Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Még a turbo miatt (bár az is 3,8GHz) értem is, de, hogy a kukimba emeli a szorzót egy p67-es lap+sima cpu val.
BCLK-t emelni meg..Lap függő. Azért azt tegyük hozzá, hogy ezek a 20+néhány k-s lapok kb fapadosak egy normlis p45-ös laphoz képest..
Éveken át tuningoltam (lásd intel tuning lista, HWBOT), vannak jó eredményeim is,
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
stb..
Láthatod, azért egy szaros , fapados p35-ből is kifacsartam 566-os FSB-t, G31-ből is 450 felett, láttam már tuningot, de..
Ezt mmost nem értem. Nekem p67 Fatal1ty van meg 2600K és bánom. EZ meg a tuning..DÖG UNALOM.
más: PLL Overvoltage - Disabled -------- itt már könnyen lehet, hogy engedélyeznie kellAz 1,3V az ok, nálam is annyin megy 4,6-on [link]
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Aztán ez 103-as busszal, 4200MHz-en 24/7-re simán használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- Filmgyűjtés
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi