Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
PH-User
üzenetére
Hát nagyon sajnálom, pedig drukkoltam

Azért én kipróbáltam volna lapvásárlás előtt a procit, mert Yorkból láttam már olyat ami minden lapban megállt 450nél, és utánna adhattál akárminek akármennyi feszt, bizony ott volt a vége.
A P35-Neo2-es MSI-vel én is nagyon megszenvedtem,
- Először ki kellett cserélni a ramokat, mert finnyás volt a kingmax-ra, és 350-nél már vége volt.
- Aztán mindig kétszer indult el, mondjuk mivel csak 1szer indítja el az ember naponta, végül is nem nagy baj, de mégis a vinyók megkímélése miatt meg kellett keresni az okát.
- Aztán hetekbe került amire rájöttem, arra a fránya - P45-nél is meglévő - straps problémára (ha 448 fölé akarsz menni, akkor bizony 400-ra kell állítani a jumpereket, mert a 333-nak 448 a vége, a 400-nak meg 515-nél).
- A végén meg ráadásul nem hittem el hogy a 450 felett SB-nek kellett 1.8V adnom hogy stabil legyen a lap, amit igazából még a mai napig sem értek.
Egyébként a csata végére nagyon megszerettem a lapot, hibátlanul, csendesen,gyorsan és atom stabilan tette mindig a dolgát még 500 felett is.Megkérdezhetem mire kell az a sok erő hogy belefeccölsz még LGA775-be, renderelni szoktál?

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Horgász topik
- Autós topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Razer gamer szék
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)