Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
Igen, a 8400-ast már nem lehet (állítólag) elfüstölni, de nem tudom, hogy melyik szériától van az Intel procikban ez a védelem. Nekem egy finom kis E0-ás van és 60 fok fölé még nem sikerült meleg szobában sem vinnem (a magokat), igaz, csak 4,3 fölött valamivel próbáltam egyelőre 1,28 V-tal. Nincs is nagy szükség feljebb húzni, alapon hajt egy meghúzott 4870-et.
fahrii: van Gorneck23 mesternek egy kifejezetten p35-ös Giga deszkákról szóló oldala. Kurva jó. Már nem találtam meg neked, próbáld meg góglival, vagy nyálazd végig a topikot, és ott biztosan meg lesz.
Mika1229, LeGo89: ha a procid végét akarod tudni, vedd vissza a ramok ferikéjét és az időzítéseket alapra, vagy még lejjebb, vagy egyszerűen csak hagyd autón. Az Asus deszkák nem nagyon szeretik a ram tuningot. Én mondjuk nem is foglalkozom vele gémerként, mert sokat nem ad pluszban a játékoknál, csak legyen jó minőség és elég mennyiség.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő