Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
kovacsroli
üzenetére
#kovacsroli: Semmi gond.
Isten mentsem engem is, hogy bármiféle vitát kiváltsak ezzel. Csak egy javaslatot tettem, és én sem mondtam, hogy rögtön rohanjon hűtőt venni.
Nálam eddig bevált és nem bántam meg így hosszabb távon, mert elég hűvösen tartott mindent (pedig volt már alatta X2 4600+, 5400BE, C2D E6400, E5200, természetesen mindegyik tuningolva
).#spájne: Azért lényegesen csöndesebb egy ilyen, mint a gyári hűtők általában. Az azért pörög rendesen. Az enyém terheléstől függően 1200-1700 között forog, és még így is hangosabb a videokarim.
Természetesen elég a gyári hűtő, sőt egyes hűvösebb példányokat még komolyabb tuning esetén is lehűt (nézz szét az E5000 topikban), mint mondottam csak egy javaslat volt.
Az élettartamát tekintve, ha nem igazán megy 70 fok fölé, illetve nem fogsz extrém felszeket adni neki, akkor arra nem lesz kihatással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bittorrent topik
- Apple asztali gépek
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Isten mentsem engem is, hogy bármiféle vitát kiváltsak ezzel. Csak egy javaslatot tettem, és én sem mondtam, hogy rögtön rohanjon hűtőt venni.
).