Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz kw3v865 #9490 üzenetére

    Várnak itt mindenre, hátha történik valami csoda és nem kell konkurens gazdasági erők vakcinájához nyúlni, s marahat az önnön maguk gesztenyéjének kapargatása. De ez egyelőre nem működött, s érdemében hónapokkal később kezdtek el érdemében tárgyalni, vizsgálódni ezekkel szemben, mint az érdek-vakcinákkal.

    Azt, hogy hogyan változott meg ebben az európai érdekháló, s hogyan alakult át a korábbi precíz lényegretörő, következetes mentalitás: tökéletesen mutatja a németek tesze-toszasága az oltások kezelésében.

    Persze, jöhetnek itt még újak is, de jelenleg ott állunk, hogy a világnak még mindig csak a 6%-a (!) kapta meg az első oltást, s ez azokban az időkben amikor egyre több mutáció találkozik egymással egy világszintű tenyészetben - ezt nem hívnám optimális 'lehetőségnek' még a 15% is világszinten sok-sok-sok-sok hónap lehet! - Mindezek értelmében azt kell, hogy mondjam, hogy az európai kultúrkör, a szokásos kirekesztésével (ez nem újkeletű probléma politikai színezet - még ha a szűk objetkív ezt is diktálná sokaknak - tess' Nietzschét (persze, nem a világháborúk öncélúan kiforgatott mivoltjában; hanem az európai, mint olyan általános kritikájában - most is ezt játszuk, ami nem az európai kultúrkörtől való - ha megmagyarázható - akkor az az ördögtől való), vagy több gondolkodót olvasni), ami kódolva az emberekbe: ez - hogy OV-nek is kedvezzek: a nevetséges félremagyarázásai, féligazságai ellenére - öngólok sorozata most a napjaink emberiségének.

    Kockázat, haszon, elérhető jövőkép. Elenyésző a kockázat még a rosszul teljesítő vakcináknál is, vigyék el olcsón szegényebb népeknek, s a kicsinyes öncélú gondolkodás helyett kezdjen el inkább mindenki oltani, mert különben nagyon nem lesz jó a vége. A mutációs ráta egyre csúnyább variánsokat fog szülni, ahogy a 'vakcináció védőhálóján' kell átverekedni magukat. A lehetőségek tárháza ehhez most végtelen - és mi, az emeriség nevetségesen lassan haladunk (globálisan)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák