Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Asbee #7974 üzenetére

    nekem egyébként (vállalva, hogy majd cseszegetve leszek) lehangoló volt a kovidőkben, ahogy ezt a témát kezelték. gyakorlatilag lesöpörték. oké, értem én is, hogy egy felfújt valaminek tartják, az okait is értem. világos, hogy kevesebben halnak meg astrazenecálva trombózisban, mint nélküle (jó lenne mondjuk erre akkor valami megfejtés, ha már ilyen határozottak vagyunk...).

    viszont már az EMA is kimondta, hogy ez nem egy statisztikai összefüggés, ritkán, de csinál ilyet a vakcina. tehát legalább ezt ne marháskodják már el, hanem gondolkodjanak ennek mentén.

    soha eszembe sem jutnak nem oltatni magam korona ellen, abszolút pro-oltás vagyok, és még így is nyugtalanított ez az egész astra-sztori, nem is mertük meglépni. úgy érzem, hogy elintézik ezt egy félmondattal, hogy nincs itt semmi látnivaló, ami ma már így nem igaz. és ugyanezt mondták, amikor "8 eset van 17m-ból", aztán közben már 222 van 34m-ból.

    az sem mellékes, hogy mi okozhatja és hogy áll ezzel a többi vakcina.

    és persze még mindig igaz, hogy ha a covid halálozása 2%-a, egy fiktív vakcináé meg 0,01%, akkor még azzal is megérné végigoltani a társadalmat.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák