Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz Parci #5171 üzenetére

    Dehogy, félreértettél, engem egyáltalán nem zavar, hiszen a vakcina beadás bizalmi kérdés, és mindenki maga dönti el, miben bízik és miben nem. Csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy a számok semmilyen szinten nem jelezik az említett vakcina veszélyességét!

    Traszparencia: Ebben a nyugati világból származó vakcinák olyan előnyben vannak, hogy elemezgetni sem érdemes. Pl. a gyakorlatilag azonos elvű orosz szpunyikról az ég világon semmit nem tudunk. AstraZ esetén pont azért derülhetett ki az a néhány eset is -melyek esetén hangsúlyosan, ráadásul egyáltalán nem biznyított, hogy az oltásnak bármi köze lenne hozzájuk-, mert transzparencia van, és a hatóságok az első gyanús jelre léptek. Oroszoknál meg olyan a helyzet, hogy onnan minden cenzúrázva megy ki, brutál politikai nyomás minden tudóson. Részemről pl. ebben sokkal kevésbé bízom. Főleg, mert pár hónapja még többszáz egyetemi tanár, kutató és tudós fogalmazott meg és írt alá nyílt levelet az oltóanyaggal kapcsolatban, amiben aggályaikat fejezték ki. Csak azt nem kapta fel a sajtó.

    Ez nálam sokkal inkább problémás, mint egy olyan hír, amit csak a bulvármédia futtatott meg, szakmai körökben az AZ nem volt ilyen szinten kritizálva. Ez természetesen csak az én véleményem, amivel semmi más célom nincs, mint segíteni, és esetleg más kontextusba helyezni a kérdést.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák