Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daneel_hu

    addikt

    válasz Csatravi #41934 üzenetére

    "Mozgás.
    Megcseszheted a mozgást ha közben olyan munkahelyen dolgozol ahol 7-10 órát dolgozol "kötött" testpozícióban. Majd kérdezz meg egy ortopédust vagy egy reumatológust hogy mik a tapasztalatok a munkahelyi testpozíciók miatt adódó elváltozásokról.
    A fizikai terhelésből adódó elváltozásokról nem is beszélve.

    Étkezés
    Kezdjük azzal hogy esik az eső. Az az eső mindig tiszta víz? Egy nagy kakit. Az összes szutyok amit a z emberiség és a természet a levegőbe ereget azt az eső szépen visszahozza nekünk. A növények meg ezt a szutykos vizet (is) hasznosítva növekednek.
    És ha ez még nem lenne elég akkor a permetezéssel, műtrágyázással még teszünk rá egy lapáttal."

    Ez magyarázkodás.
    FŐLEG amit a mozgásra írtál. Emberek hitegetik magukkal, hogy nem tehetnek semmit csak sodródnak az árral, kizárólag rajtuk kívülálló körülmények miatt. :((( :U

    Aki 120 kg mert lószart se mozog és csak feldolgozott kajákat eszik, abból is lehetőleg csak tésztát és húst amolyan magyarosan - természetesen ő sem tehet sermmiről csakis genetikai okai vannak a túlsúlyának.
    Nem lehet elmenni biciklizni, sétálni, futni se. Soha. És még ezért is állambácsi a hibás. :C
    Asszem valamelyik nap itt vagy az indexen olvastam, hogy a sportot NEM ELÉGGÉ népszerűsíti az állam. Még ebben is ők hibáznak, egyéni felelősségünk nincs. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák