Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiga_667

    tag

    válasz Ezekiell #3993 üzenetére

    Tudod mért dőltek ki az eü dolgozók? Mert pontosan reprezentálják a lakosságot, ugyanolyan sok köztük a hülye. Sőt. Nulla darab kollégám fertőződött meg covid-os beteg ellátása közben. Akkor kapták el amikor az öltözőben, meg a dohányzóhelyen, meg a pihenőhelyiségekben, meg a meló utáni találkozásoknál nem hordtak maszkot.
    Elő van írva hogy minden eü intézmény területén kötelező a maszkviselés. Többször kell kollégára rászólni mint betegre vagy kísérőre.

    Hogy a rendőr vagy a tanár van-e nagyobb veszélyben, arról más a véleményünk, de adatok híján ez ugye pont ennyit is ér, magánvélemény. Régen jártam iskolába, de emlékeim szerint a tanári asztal előtti pad üresen hagyásával vagy kicsit hátrébbtolásával kényelmesen megvan a 2 méter. Szóbeli érettségin olyan messze ültem a vizsgabizottságtól hogy megdobálni se nagyon tudtam volna őket, nemhogy leköhögni.
    Egyetemen pláne, szerintem a tanáraim 90%-át soha nem láttam 3 méternél közelebbről.
    Akiket indokolt lenne előrevenni, azok a minél kisebb gyerekeket ellátók, bölcsödei-óvodai pedagógusok.

    A tényleg veszélyeztetettek, a súlyos krónikus betegséggel élők is valóban legyenek előrevéve. Nem akarom én itt védeni a kormányt, mert nagyon nem tartom jónak amit művelnek úgy általában, meg a járvánnyal kapcsolatban. De az se normális hogy hirtelen a tízmillió veszélyeztetett országa lettünk. Amikor azért rinyálnak egyesek hogy mért nincsenek még beoltva a 8 éves körömgombájuk meg a mitrális prolapsusuk miatt, akkor nehezen tudok a mosolygáson kívül máshogy reagálni. Az ország egyik fele a helyén tudja kezelni hogy a karbantartott magasvérnyomás nem jogosít fel semmiféle előjogokra. A másik fele meg bejön hajnali kettőkor a sürgősségire, hogy 130/80 szokott lenni, de most felment 145-re. :W

Új hozzászólás Aktív témák