Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sparks

    senior tag

    Hali!
    Egy kis beszámoló:
    május 27. kaptam a második Pfizer oltásom, a párom 2-3 héttel később, tehát elvileg elég szép védettségünk van.
    Múlt szombaton volt egy családi vacsora - anyós szülinapja - minden résztvevő oltott, leszámítva a 17 éves leányzó unokát, aki nem is akar oltatni.
    Páromnak (48-49 évesek vagyunk) hétfőn enyhe, kedden már erős torokfájás, mostanra már iszonyat mennyiségű takony, erős fejfájások, 37,8 hőemelkedés, kemény köhögés, tünetek jöttek elő. Nekem enyhébb tünetekkel: leginkább szárazköhögés, rossz közérzet és tegnap egy bazi kellemetlen élmény: folyamatos nyáltermelés. Pár másodpercenként nyelnem kellett (vagy köpni), mert olyan érzés volt, mint amikor citromot szagolsz és elindul a nyáltermelés. Nappal elvoltam, de tegnap éjjel totál para volt, nem tudtam elaludni miatta (meg az erősödő inger köhögéstől, de azt 2 libexin megoldotta). Éjjel 1-kor benyomtam egy altatót, amitől nehezen, de elaldutam, igaz az elején még arra riadtam fel, hogy éppen nyelek durván... Túléltem az éjszakát. Nekem csak enyhe hőemelkedés lett egyelőre.

    A családban a 36 éves unokahúgnak szintén hasonló tünetei vannak (ő is 2 Phizeres), a 36 éves párjának torokfájás (nála nem tudom mivel volt oltva), az 50 éves sógornőmnek torokfájás (oltva volt, de passz), viszont a 74 éves anyósomnak kutya baja (2 Sinopharm oltás után kb. 4 hete kapott Pfizert) a 69 éves sógoromnak szintén semmi, neki ha jól tudom ruszki oltása volt... Tesztelni még nem voltunk, unokahúg megy a napokban és majd meglátjuk mit mond. Én azt hiszem ez korona lesz, de lehet más is, igaz a tünetek a deltára igen jellemzőek. Tegnap reggel én is úgy ébredtem, hogy a fejem majd szét szakadt, amúgy nem vagyok fejfájós... Páromnak ma reggelre is iszonyat fejfájás jutott. Ha lesz teszt megírom majd, hogy mit mond. És ma már végre nem nyálzok, helyette a torkom faszányosan fáj :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák