Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz BlackV #30001 üzenetére

    Azért tettem ide, hogy a Sbunkó a lényeg, a többi meg kb napernyő az atomvillanás ellen. Van némi esély rá, hogy működik, de szinte biztos, hogy nem fog.
    S-fehérjének a kettes rész-egységével jut be a vírus a sejtbe (itt keletkezik az evolúciós lépések nagyrésze is), tehát azt a komplett fehérjét kell blokkolni, a többit hiába nézed, lényegében időpazarlás lenne.
    A döglött vírussal az a baj, hogy ott rá kell mozdulnia az immunrendszernek, mire a makrofág megtalálja, mire a bekebelezi, mire a fagoszómában lebontja, tehát mire a komplett láncolat végén a felszínére kiteszi a specifikus fehérjét, az sok idő. Valahol yt-on van videó, amiben időbélyeggel látható, hogy valami tíz-húsz óra mire néhány sejtnyivel arrébb vánszorog szerencsétlen.
    Azt az egészet megúszod azzal, ha a riboszómákkal legyártatod irdatlan mennyiségben a bunkót... megkockáztatom, hogy nagyobban mint amit a döglött vírusos megoldás végén kapsz.
    Ezért tud szerintem általánosságban véve nagyobb védelmet adni az vektor-mrns. Persze egyénfüggő, és szigorúan egyéni vélemény.

    Próbáltam megkeresni a videót, de nem találom, helyette belefutottam ebbe [link] durva dolgok ezek.

    どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Új hozzászólás Aktív témák