Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    Múlt hét pénteken, kereken három hónappal a második adag kínai "csodaszer" megkapása után kíváncsiságból én is elzarándokoltam a Ferdinánd híd alatti konténerhez egy tesztre. (Komplex, N+S teszt volt, elvileg Avidin laboros kiértékeléssel.)

    A statisztika kedvéért megosztom az eredményt: [kép]

    Olyan negatív lett, mint a huzat. Háttérinfó gyanánt: 42 éves férfi, krónikus betegségek nélkül, feltehetően megfelelően működő immunrendszerrel - kb. 25 éve nem voltam lázas beteg, pl. az influenza is a legenyhébb náthatünetekkel szokott végigmenni rajtam - , átlagos testalkattal (179-180 cm, ~76 kg), mérsékelt intenzitású, de mindennapos fizikai aktivitással (munkába menethez/munkából jövethez beépítve napi ~5-6 km-t gyalogolok kb. 7,5-8 km/h tempóban).

    Azt, hogy csinált-e valamit az oltás, csak 3 hónap alatt teljesen "elolvadt" a látható hatása, vagy meg sem vakarta az immunrendszerem, az ebből már nem derül ki. (Pár hete volt itt egy cikk belinkelve, amelyben a kínait kapottak jelentős részénél az oltással kialakított Ig szint kb. 2,5 hónap után a detektálhatósági szint alá esett. Talán PuMbA linkelte anno.)

    Azt hiszem, ebből egy Janssen (vagy egy adag mRNS vakcina) lesz majd, amint lehetőség nyílik rá.

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák