Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz Asbee #29129 üzenetére

    Előre eldöntött véleményed van, ezért nincs is értelme ezekről beszélgetni.
    Nincs ezzel bajom, mert a legtöbb témában így működünk, egyetlen embernek sincs kapacitása (sok) mindenbe beleásni magát.
    Az egyetlen dolog, ami engem személy szerint zavar, ha kompetencia és releváns infók nélkül is hangot ad valaki a véleményének ráadásul anélkül, hogy fenntartaná a tévedés lehetőségét. :F

    De írok példát is. Az emberek többségének - tapasztalatom szerint - fogalma sincs, milyen maradványtüneteket okozhat az enyhe covid (vagy más vírusos betegségek) és a nem diagnosztizáltakról nem is beszélnek gyakran/sokaknak.
    Én lassan egy éve abbahagytam a fodrászkodást, de rengeteg korábbi vendégemmel tartom a kapcsolatot, ezek alapján jellemzően 4-10 hónapos intervallumban vannak infók jelentős hajhullásról. Nagyságrendileg 5-10% érintett. Olyan nincs, hogy ez önmagában jelentkezne, 99.9%-ban kijelenthető, hogy áll a háttérben valamilyen kórkép. Remélem érted, hogy mit akarok mondani, mert nem koptatnám feleslegesen...
    (közülük sokan számolnak be egyéb tünetekről is, de nyilván telefonon, vagy írásban kevésbé közlékeny valaki, mint a havi több órás személyes beszélgetésben)
    Meg sajnos van több tucat tipikus longos ismerősöm is, köztük gyerekek is, de ezt már számtalanszor leírtam itt is.

    Akit érdekel a téma, megtalálja a releváns infókat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák