Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz pit stop #2630 üzenetére

    Persze, ez tiszta. De ő csak a kauzaliás teljes hiányára hívta fel a figyelmet - jogosan. Hiszen anélkül is meg van a szükséges mennyiség (már attól több is, korábban beérkező lekötésekben) és a kormányellenes oldalak, az ellenzék most ezt úgy játsza el, hogy a jelenlegi helyzetben nem kell most a kormánynak a vakcina.... Sőt, egy általam - korábbi írásos megállapodás alapján, 'politikai töltet miatt itt nem emlegethető mai reprezentáns Budaepst városvezetésében résztvevő személy' (Pacsi Parci! Ennek eleget is tettem! :DDD :P ) - holnap már ezzel oltana is! Kész vannak az oltópontok! Agggyák neki oda, ha nekik nem kell! Ízibe! Ha nem, akkor ők a játszótér ellenségei! Mert rosszat akarnak! Ez kérem egy komoly narratíva! :D

    öööö.... Jóvan'!

    Ferdítés lvl max.

    Tréfát félretéve:

    Az a legrosszabb ebben az egészben, hogy még a 'túlraktározás is veszélyes' lenne (szavatosságtól függetlenül). Akik meg sehogy sem teljesítenek a vállalásokban okkal esnek ki azoknak a köréből, akikre számítani lehet akár nagyobb mennyiségek határidőre teljesítésében is (mindegy, hogy mi miatt, máshonnan jobban nyomják őket, gyártási orszgág elsőrendű, erősebb gazdasági erő bekebelezte az 'érdek-törekvéseiket', stb).

    Mi nyomást ezekre nem fogunk tudni gyakorolni. Ha nem tudnak ellátni, kuka nézünk mást. És egyelőre egy dolog tényleg beigazolódni látszik: bármilyen oltás, amivel sok milliós tömegeket oltottak be minden komoly tünet nélkül: jobb, mint a semmi.

    Még 3 hónapja sem mennek az oltások és már most arról beszélünk, hogy a világvszintű tenyészetben létrejövő mutációk miatt újra kell tervezni, kell egy harmadik oltás a gyártók oldaláról, sőt rövid időn belül az oltásokat is meg kell változtatni jó eséllyel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák