Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    OV szokásos pénteki rádióinterjújából meg vannak az adatok és szigorítások várhatóak (ha már így fogalmaz, hogy meglátjuk, akkor az szerintem szigorítás lesz, csak készíti elő a terepet).

    A szlovákiából/csehországból bejövő forgalmat/áruforgalmat már rég szigorítani kellett volna, s ugyanúgy teszthez kötni, mint ahogy tette Lengyelország is.

    "A helyzet valóban drámai"

    Van 4668 új fertőzött betegünk, 123 embert veszítettünk el, 451 lélegeztetőkészüléken lévő honfitársunk van és 5027 ember van kórházban.
    A helyzet valóban drámaian romlik, ismét azt a számot kell nézni, hány üres ágy van a kórházakban. Abban egyetértenek az orvosok, hogy a fertőzések száma a következő két hétben inkább drasztikusan fog nőni - mondja Orbán.
    Jelenleg több mint 11 ezer szabad ágy és közel 3000 lélegeztetőgéppel ellátott ágy van - teszi hozzá.

    A következő napokban derül ki, kell-e szigorítani

    Az egyik szemünk sír, a másik nevet, egyrészt látjuk, hogy vannak vakcinák, lehet készülni a feloldásra, de közben egy néhány hetes felfutó időszakba belefutottunk.
    Vannak javaslatok, majd meglátjuk a következő napok fényében, hogy kell-e szigorítanunk vagy nem
    - mondja Orbán. Szerinte a határokon biztosan szigorítani kell, az operatív törzset kérte arra, hogy "dolgozzanak ki nagyon szigorú utazási szabályokat",
    AZ EURÓPÁN KÍVÜLI ÜZLETI CÉLÚ UTAZÁSOKAT RADIKÁLISAN KORLÁTOZNI KELL.

    forrás:
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák