Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csatravi

    senior tag

    Én értek félre valamit vagy mások?
    Eddig arról volt szó, hogy kötelezővé tennék/teszik az Covid elleni oltást az eü dolgozók részére. Ez nem azt jelenti hogy a 3. oltást hanem hogy be legyenek oltva legalább 2 dózissal.
    Hogy jön ide a 3. oltás kötelezővé tétele?
    Az hogy Kásler egy idióta vadbarom és emiatt összevissza magyaráz azt eddig is tudtuk.

    "A riporternek arra kérdésére, hogy vizsgálták-e az egészségügyi dolgozók körében az oltás elfogadottságát, Kásler azt válaszolta:"
    „Az egészségügyi dolgozók átoltottsága rendkívül magas, nem száz százalékos, de magas. Tehát gondolom, hogy aki önként vállalta a két oltás felvételét, ők belátják azt, hogy a harmadikra is szükség van.”
    Nem a kérdésre válaszolt! Hogy a fészkes fenébe jön ide a harmadik oltás mikor a követelményként azt írták elő, hogy kötelezően minden eü dolgozót be kell oltani.

    "....Orbán Viktor kifejezetten arról beszélt a pénteki Kossuth rádiós interjúban, hogy csupán elérhetővé teszik azoknak a harmadik oltást, akik ettől érzik magukat biztonságban."

    "A miniszter elmondta, hogy az Egészségügyi Világszervezet ( WHO ) a magyar állam döntésétől eltérő álláspontot képvisel a harmadik oltás kérdésében, azonban a döntéshozók a magyar szakemberek véleményére támaszkodnak."

    Eddig azt mondták azért nem oltanak 3. adaggal mert se a WHO-tól, se a gyártóktól se senkitől nincs információ hogy mit mivel és hogyan kellene.
    Erre a köpcös péntek reggel felébred, észreveszi a lába között a merevedést, fény gyúl az agyában hogy megint telibe kell tojni minden eddigi kommunikációt és megint ellene kell menni mindennek.

    Az eü dolgozók nagy részét rá tudták venni, hogy beadassák a Pfizer vakcinát de, hogy még egy 3. oltást is felvegyenek minden kutatáson alapuló ajánlás nélkül random hasra ütött módon, na az kevésbé fog menni. Családban lévő több eü dolgozó már most megmondta, hogy arra várhatnak ezek, hogy összevissza oltassák magukat.

    Én meg azt mondom hogy a saját családjukat használják kísérleti nyulaknak!!
    (bocs de most rohadtul kiakadtam)

Új hozzászólás Aktív témák