Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz BlackV #20925 üzenetére

    "Az idősek sinoval oltása utólag hibásnak tűnik."

    Nem, ez már akkor hibás volt -nem csak annak tűnt-, amikor megismertük a gyártó alkalmazási utasítását! Az egész "nyerjük meg az oltási versenyt" baromság egy szándékos ferdítésen alapult, azon a politikai lózungon, hogy ettől függ a járványkezelés hatékonysága és nekünk bármi áron, a teszteket sem prezentáló kínai sz*rt is meg kell venni, mert különben itt mindenki halomra fog meghalni! Holott nem, megfelelő és időben történő szakmai járványkezeléssel erre semmi szükség nem lett volna. Számos országot lehet mutatni, ahol sokkal rosszabb átoltottság mellett, jóval kevesebb halott volt, most pedig szépen behozták a lemaradást a valóban hatékony nyugati oltásokkal. Így tehát SEMMI nem igazolja azt, amit műveltek!

    "Utólag okos az ember, avagy a te érvelési hibád: időutazás."

    Ez valójában a Te érvelési hibád, elég lenne itt visszaolvasnod! Számos topik tag leírta már akkor azt, amire most azt állítod, csak "utólag okos az ember". Továbbá, maga a gyártó írta le az amúgy semmilyen tudományos protokollnak nem megfelelő akármiben amit az oltóanyag mellé mellékelt, hogy a 60+ korosztályban az oltást még annyira sem tesztelték, mint fiatalokon (a WHO-nak beadott anyagban mindössze 500 körüli volt azok száma, akik ebbe a korcsoportba tartoztak), így nem ajánlották az oltást nekik! Ennek ellenére oltottunk 60+ korosztályban! Maradjunk a tényeknél!

    Az pedig végképp védhetetlen -és egyben megmutatja, hogy a jelenlegi vezetésnek soha nem ért semmit egy ember élete-, hogy a kínai vacakkal oltottak közül, az immunválasz nélkül maradtakat hagyják kitenni a következő hullámnak csak azért, mert ellenkező esetben el kellene ismerni, hogy tévedtek! Az meg nem megy és olyan nincs, hogy a császár téved! Inkább pusztuljon akinek nincs védelme.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák