Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz tisn #18018 üzenetére

    "A Sinopharmnak is akármilyen mellékhatása lehet, még súlyosabb is, mint az mRNA vakcináknak. Ezt nem kell bizonyítanom, mert evidencia. Nincs 100% biztonság."

    Ugye látod már, miért írsz ostobaságot?

    De szerintem te nem ismered az evidencia szó jelentését. Azt már megállapítottuk, hogy ehhez az egész témához semmi fogalmad nincs, de már a szavakkal is küzdesz. Szedd össze magad, menj a laza topikba, az való neked, ez láthatóan nem... Érvelni nem tudsz (legalábbis még egy érvet se láttunk tőled, azon kívül, hogy "de nem tudhatod, mert új technológia" - ami minimum röhejes érv egy olyan topikban, mint ez), szóval én tényleg nem értem, miért próbálod felmondani a propagandát, amikor láthatod, hogy itt max kiröhögnek vele.

    Na mind1, max mész blocklistre, a topikkal együtt. Csak némileg frusztráló, hogy megint ugyanaz történik ezzel a topikkal, mint a másikkal - 1 kitartó, magabiztos troll szétkúrja. Szomorú.

    #18019t72killer
    Senki se mondta, hogy rossz vakcina, csak éppen a Pfizer objektíve jobb. Az meg, hogy itthon hogy alkalmazták a Sinot, az meg egyedül a kormány sara, és ennek következményei is (bármennyire is nem tetszik ez egyeseknek...)

    [ Szerkesztve ]

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák