Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    Van még bőven kérdés az orosz és kínai vakcinával kapcsolatban. [hvg360 - A keleti portyázás után vakcina várhatóan lesz elég, de bizalmat nem vásárolt hozzá a kormány]

    "Segítség ide vagy oda, a legfontosabb az oroszországi polgárok egészsége, így Magyarországnak nem Oroszországból szállítják a Szputnyik V-t - nyugtatta meg moszkvai riportjában a helyi közvéleményt a Pervüj Kanal közszolgálati híradó január 22-én. Szijjártó Péter tárgyalásai kapcsán fontosnak tartották megjegyezni, hogy az exportra szánt orosz vakcinát harmadik országokban gyártják majd. Hogy ez kellemetlen helyzetbe hozhatta a magyar külügyminisztert, azzal nem törődtek, pedig az engedélyezési folyamatban a magyar szakemberek orosz gyárakban jártak, és nem kazah vagy indiai létesítményekben, amelyek a Szputnyik V előállítására leszerződtek."

    "A kínai vakcina gyártóhelyét is rendben levőnek minősítette az OGYÉI illetékes főosztályvezetője, miután a Sinopharm pekingi üzemét megvizsgálta. Ám ott sem biztos, hogy a bemutatott hely az egyetlen, ahol százmilliós tételben készül az oltóanyag."

    Pedig nagyon fontos a gyártási folyamatok megbízhatósága és a készítmény minőségének folyamatos biztosítása. Ez a hír pedig ezeket kérdőjelezi meg.

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák