Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hramon94
tag
Sziasztok, ddns esetén hogy tudom a többi routert is elérni? Egy hálózaton vannak LAN-LAN kapcsolatban.
Ami a fő routert (192.168.1.1) azt elérem már csak a 1.2,1.3 kellene.. -
hramon94
tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni, hogy tudnék jelerősítésre használni egy másik OpenWrt-s routert.
Adott egy WDR3600 aminek a SSID-je: Wi-Fi /1 ez van ebben a szobában, a nappaliban van a másik OpenWrt-s router LAN-LAN kábelal összekötve, milyen módba kell állítanom a wifi-t a nappalis routeren hogy erősítse a jelet? -
hramon94
tag
Sziasztok. Most szereztem be egy HDD-t a routerhez és olyan kérdésem lenne, hogy a vargalex féle formázó segédben melyik opciót válasszam? Melyiknek mik az előnye / hatránya?
A formázó beállítja a csatolási pontokat vagy utána azt nekem kell manuálisan beállítani?
-
hramon94
tag
Sziasztok. Az olvasottak alapján rendeltem egy ilyen routert. Ha torrentezni is szeretnék rajta akkor azt csak a vargalex féle fwvel tudok igaz? A másik kérdés, hogy egy 4gb-s pendrive is megteszi ideiglenes tarhelynek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen routert?
- SUSE Linux
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő