-
PROHARDVER!
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
Topikgazda
válasz
kozeposztaly #765 üzenetére
Eddig 5 hozzászólásod volt itt, abból négyben ugyanezt írtad le. Azt hiszem, ezzel rekordtartó vagy
Szerintem próbáld meg elfogadni hogy most ez a helyzet. Ami ide tartozik azt ide írd, ami a régibe azt meg oda. Ha nincs ide tartozó gondolatod, akkor meg felesleges ide járnod. Akkor is jó, mert ennyivel kevesebb téged nem érdeklő bejegyzést kell olvasnod a másikban.
Számomra például bevált az új felállás, mivel a régiben azóta többnyire csak akkor merülnek fel olyan témák amik engem érdekelnek, amikor azok valójában az újba tartoznának. Úgy látom, hogy a túlnyomó többség részére aránylag egyértelmű hogy mi hová tartozik. Néhányan vannak akik vagy nem tudják hogy létezik az új téma, vagy elutasítják azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Formula-1
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest