Új hozzászólás Aktív témák
-
Fücsök007
őstag
Hajrá, folytatódjon egész évben!
-
Pikari
senior tag
Ki tudja... Ha esetleg mondjuk kitörne az atomháború, és emiatt mindenki megint home officeolni akarna a radioaktív kihullás miatt mondjuk 1-2 évig, akkor megint el fognak szállni az árak.
2013 nyara -> ettől az időponttól kezdve kizárólag privát üzenetben tudsz elérni, a fórumot nem olvasom/írom, mert ÉLETEM van.
-
zebra_hun
addikt
válasz
Acélfarkas #4 üzenetére
A túlélők azzal dobálnák egymást fejbe
Segítségnyújtással kapcsolatba a megfelelő fórumba bitte! Ne privátba, erre nincs időm, danke.
-
Pikari
senior tag
válasz
Acélfarkas #4 üzenetére
Ahová épp nem dobnak semmit, ott zajlana tovább az élet.
2013 nyara -> ettől az időponttól kezdve kizárólag privát üzenetben tudsz elérni, a fórumot nem olvasom/írom, mert ÉLETEM van.
-
joey04
titán
Majd jön egy cunami vagy áramszünet.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
hangya7
csendes tag
Ühümm, egy atomháború esetén (ami az egész világra kiterjedne, mert hidd el ha valaki ilyen fegyvert használ, arra jönne a válaszlépés és az eszkaláció), te majd békésen olvasgatod otthon a Prohardver-t, amíg a futár odakint furikázza neked a radioaktívan szennyezet utakon a DRAM-odat. Mesélj még!
Hidd el sokkal nagyobb értéke lesz akkor a tiszta víznek/élelmiszernek, mint bármilyen "értéktárgynak". -
racskobalazs
senior tag
Jöttem olvasni a ramos, predikciós, "jajjdejónekünk" hozzászólásokat, ehhez képest egzisztenciális válsággal távozok. I love PH, 10/10 topik.
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
ricsip
őstag
válasz
racskobalazs #11 üzenetére
Ez is mutatja, h. a PH olvasók főleg nem a tizenéves korosztályból kerülnek ki, hanem a kicsit idősebb, már ezt-azt látott emberek közül.
-
-
-
Pikari
senior tag
válasz
racskobalazs #11 üzenetére
Kedvenc színem a HALÁL.
-
poci76
aktív tag
Rágen néztem a RAM árlistákat, és most meglepődtem, hogy a DDR5 listában milyen sok CL 30-32-es modul van, ráadásul egész normális áron. Legutóbb még a 40-es, esetleg 36-os dominált. Úgyhogy a következő fejlesztésnél már tényleg érdemes lesz DDR5-re váltani. (Mondjuk az sem lesz hamar.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A DRAM lapkák árának mérséklődése nem áll meg, ami még mindig az eladások visszaesésével magyarázható.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z390 Gaming Plus Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 8GB DDR3 - 8GB DDR3L - 12800U - 12800E / brand memóriák / számla / garancia / több darab
- ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- Eladó 2x8gb corsair vengeance lpx 3000 mhz cl15 ddr4
- BONTATLAN! G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz DDR5 RAM!
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs