- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
luiz187
tag
válasz
Satellite
üzenetére
hat igazsag szerint az osszes letezo nyelvu Toshiba honlapot vegigneztem (szo szerint, a kinai kriksz-krakszosat is) es az en tipusomhoz csak vistas driverek vannak fenn.
szal nem nagyon tudom honnan lehetne szerezni XPs drivereket, talan ha vkinek ugyanilyen laptopja van, vagy hasonlo, de egyes alkatreszek benne ugyanazok, amit meg persze csak itt a forumon tud az emberfia kideriteni, mert honlapon nem tul reszletesek a leirasok.
ha ezen kivul tud vki erre megoldast, az nagy segitseg lenne sztem minden uj vistas toshiba tulajnak. -
Novicius
csendes tag
válasz
Satellite
üzenetére
Kedves Luis187!
Igen, azóta már én is rájöttem! Valamilyen oknál fogva azt hittem, hogy a jobb és baloldalon lévő két beépített hangszóró melletti kis rések beépített mikrofont rejtenek ... Hogy honnan vettem ezt, rejtély ... (biztos álmodtam
),
Mindenesetre köszönöm, hogy foglalkoztál az üggyel!üdv: Novicius
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Gaming notebook topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

),
Értem, azt hiszem jól meglesz enélkül is a gép gazdája. Egyébként sokadik próbálkozásra, a RegSeeker nevű segédprogrammal sikerült az állandóan felugró hibaüzenetet megszüntetni. Ezen a gépen egyébként Vista Home Basic volt előtelepítve.
Janou