- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Annyira azért nem egyedi a Microsoftnak fejlesztett Epyc CPU
Új hozzászólás Aktív témák
-
RocknRoller
aktív tag
válasz skiny83 #12763 üzenetére
igen, ezt néztem ki. Fontos számomra, hogy legyen rajta előretelepített hivatalos Win + a GT740m, hogy ha később akad nagyobb feladat, akkor megbírkózzon vele.
Még régebben a "milyen laptopot vegyek" topikban kértem segítséget, ott zsigerből lefikázták, mert consumer, és szét fog hullani 1-2 éven belül. Errefel vettem egy Dell 5440-es üzletit (W7 volt rajta + adtak W8at hozzá, W7 alatt 3x lefagyott 24órán belül), kibontottam és a touch pad rossz volt. Mutató ujjamat folyamatosan rajta hagyva a kurzor ösze-vissza szaladgált, valamint a bedugott töltő a nyílásban lötyögött. Ennyit az üzleti gépekről.
Várom a véleményed róla.
valamint ha van egyéb más javaslatod 160-170 körül W8-al és ilyen hardwerrel, akkor azt is szívesen fogadom.
[ Szerkesztve ]
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
- (970gramm,15 mm!!!)ACER SWIFT 5 Érintős FullHD IPS,core i5 8250u(8X3,4Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,SSD,
- ACER UltraBook,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz)4-16GB RAM,SSD,szép
- Lenovo LOQ 15IRH8 Gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ACER 14,1",10.gen.Intel SILVER N6000(4X3,3Ghz) 8-16GB RAM,SSD, jó akku,újszerű
- ACER SWIFT FullHD játékra is,RYZEN 3 4300u(4X3,7Ghz)Világító billentyűzet, 8-16GB RAM,SSD,szép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest