Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igaz, el is felejtettem hogy van ez a kakukktojás ami nem is drága de paraméterei alapján mégis jónak tűnik. Kicsit olvasgattam snbfórumon a topikját, hát nem sok minden történt, az elmúlt egy évben. A Tomatoanon biztos nagyon fontos funkció (
), talán látni akarta hogy mennyien használják (és esetleg az alapján eldönteni megéri-e vele dolgozni), csak épp ez így csalóka is mert amíg ilyen nulla FT funkció van az asuswrt-ben addig kb senki se rakja fel, mert minek.
Nekem a sima tuf ax-3000 volt a kedvencekbe alzán egy darabig, aztán egyszer csak "megszűnt" lett meg más helyekről is eltűnt, azt hittem tényleg megszűnt ez a 3000-es vonal. De ezek szerint csak annyi történt hogy jött belőle v2 és most azt lehet kapni mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), talán látni akarta hogy mennyien használják (és esetleg az alapján eldönteni megéri-e vele dolgozni), csak épp ez így csalóka is mert amíg ilyen nulla FT funkció van az asuswrt-ben addig kb senki se rakja fel, mert minek.
tjsz