Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tegnap kijött pedig a javított verzió

Igen, mintha a fejlesztő(k)nek sem lenne AX router(ük), vagy nagyon macerás azokra igazítani a meglévő kódot, vagy nem tudom mi más gátolja még a fejlesztést. De még merlin is elég gátlásos ilyen téren, abból sincs minden AX típusra.
Mióta egy huawei 5G routerről jön a yeti 5g-s net és mivel azon van AX így nyilván kipróbáltam mennyivel lenne jobb az AX szabvány (+ normális jelszintű asus, mert a huawei abban nagyon gatya, fele dBm-et tud mint az asus), hát kb semmivel se jobb sem a LAN sem a net felé a sebesség mint a 866-os AC-vel az asus-on. Oké, nincs is gigabit net kifelé csak olyan 6-700. Illetve még 1-2 éve kipróbáltam egy tp-link ax73-at, de az kritikán aluli volt. Úgyhogy rájöttem szimpla pénzkidobás és felesleges elektronikai hulladék gyártás lenne bármire is váltani az ac68u-ról. Telefonokon (amik jó ideje AX-esek) kifejezetten lényegtelen hogy mennyi az annyi, de amelyik lenovo notimban AX van (és azt wifin is használom) az is tudja az 5-600MBit-et AC-n az meg kb mindenre elég, nem mozgatok én itthon akkora dolgokat aminél számítana, net felé meg nem az én sebességem már jó ideje a korlátozó tényező. Úgyhogy remélem még legalább 6 évet elmegy a 68u tomatoval
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem még mindig RT-N18U van. Nem is érzem a késztetést a cserére.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung kuponkunyeráló
- Formula-1
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Forrmell.enn
- Milyen alaplapot vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 7
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

tjsz