Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
Amiket írtál oké de mikor valaki Ennyit be ír hogy neki 45-50 fps-el fut hát nem érdekel... Meg akik fikázák menyi golyó kell az emberbe stb stb 2013-tól tudtuk hogy ez egy tps rgp-s játék lesz csak itt mindenki csodát várt tőle szerintem egy korrekt iparos munka lesz ha bele tolok majd 50-70 órát akkor Megérte előrendelni!!! Meg mi barátokal toltuk 4-en a sztorit dark zone-t ja és mi nem szemétkedtünk segítettünk akik egyedül voltak stb stb csak itt szerintem azoknak nem jött be akik egyedül bementek és az hitték hogy rambok lesznek 2-es szinten....
Max ha nem jön be hamar unalmas lesz 18-ért veszem eladom 10-12-ért bumm szórakoztam vele x órát! Egy játékról se várok csodát fogyasztói társadalomban élünk azt akarják vedd az újabb játékot aztán megint vedd fel kell ébredni ha játszani akarsz ez van nem a 1995-2008-as időkbe vagyunk sajnos
-
grHawk
aktív tag
Akkor beszéljünk a krumplikról. Csend helyett bármi? Kösz nem. Most is van téma.
Válaszolva a fenti hsz.-ekre:
Valamely rosszul informáló híroldalról szedtem szerintem... nem az első eset
Na mindegy, ez az infó kicsit lelombozott. Azért a szervereket csak nem kapcsolják le 2 éven belül, nem? Mégis csak megvettem egy játékot és két év múlva értéktelen lenne? Ez valahogy nem tűnik reálisnak. Mindegy is, várom nagyon. Még mindig belevagyok esve az atmoszférájába.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Formula-1
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- Apple Airpods Pro 2 (USB-C, Magsafe) kifogástalan állapotban eladó!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Max ha nem jön be hamar unalmas lesz 18-ért veszem eladom 10-12-ért bumm szórakoztam vele x órát! Egy játékról se várok csodát fogyasztói társadalomban élünk azt akarják vedd az újabb játékot aztán megint vedd fel kell ébredni ha játszani akarsz ez van nem a 1995-2008-as időkbe vagyunk sajnos
Na mindegy, ez az infó kicsit lelombozott. Azért a szervereket csak nem kapcsolják le 2 éven belül, nem? Mégis csak megvettem egy játékot és két év múlva értéktelen lenne? Ez valahogy nem tűnik reálisnak. Mindegy is, várom nagyon. Még mindig belevagyok esve az atmoszférájába.