Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Én eddig 40 ládát vettem, ez az eredmény, végül is nem panaszkodom, most jön 4 nap itthonlét:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Eddig csak a Vadász volt meg, most esett ki a 40. ládából a hiányzó Taktikus térdvédő.
Azért az Alphát nem nagyon akarja adni.
Úgy látszik jelenleg a Zsák a legjobban dobott szetitem...Az előbb meglett a shotis achi is, az utolsó a Sárkány volt hősin Stratégiai nehezítéssel és flawless, úgy hogy rajtam kívül még minimum egy valaki csak shotival volt
De szerintem a harmadik is, aki a végére átvedlett Reclaimerbe, de shotival lövöldözött...
Ezeket szerintem akkor adja be legjobban, amikor nem görcsöl rá az ember , csak lestem, hogy némmá, ez is meglett akkor. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Délutánonkét farmolunk ketten.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bitcoin topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam topic
- Assetto Corsa Rally
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De szerintem a harmadik is, aki a végére átvedlett Reclaimerbe, de shotival lövöldözött...