Hirdetés
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz1983
aktív tag
Csalók mindig voltak vannak lesznek a játékokban. Pc-n több konzolon kevesebb ezzel nem tudunk mit kezdeni. De szerintem azért ne kreáljunk összeesküvés elméleteket.
Szimplán el kell fogadni hogy ez egy másfél éves játék amire a kiadó már nem nagyon akar plussz erőforrásokat fordítani ebből már nem tudnak dollár milliókat kiszedni. Arra ott lesz a Div 2.
Én teljesen elégedett vagyok a The Division-el egy normál konzolos játék árán vettem meg és most van benne 750-en órám. Szerintem bőven megérte a rá fordított összeget. Van itthon olyan játék ami ugyanennyibe került és van benne két órám.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Path of Exile (ARPG)
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Horgász topik
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- További aktív témák...
- Corsair mp 600 core XT 4 TB
- Xbox Series S 512GB SSD, 1 kontrollerel és VENOM töltődokkal
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad L570, 15,6" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1 é
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest