Hirdetés
- ASRock lapok általában
- 3D nyomtatás
- Házi hangfal építés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Én leszek este, ma jön az új VGA, szóval mindenképpen ki fogom próbálni mit tud

Kérdés persze, hogy mikor érek haza, külföldi vendégek lesznek délután (meg holnap egész nap), és nem tudom ma mikor végzünk
DZ:
Már hidegen hagy ha lelőnek, kicsit apatikus lettem. A múltkor mentünk uyge srácokkal, te is ott voltál. SD-nél ott vagyunk, bejönnek négyen, és ellopták a dropot, plusz Danit-e lelőtték a mobok, neki meg a zöld cuccát is felvették. De közben Tomit meg fel is healelték, tehát csak köcsögök voltak, nem buzik
Mit csináljunk, hát beléjük kötöttünk, nagyon sebezni nem tudtuk őket (support reclaimerrel voltam én benn), szóval nem túl nagy harc volt, panaszkodtatok, hogy nem-e csíterek, de engem is vagy 1,5 sec alatt lőttek le úgy, hogy legalább 3-an lőttek, szóval nem azok voltak, csak jó gearben voltak, és hát mi meg nem
, illetve nem is négyen együtt voltunk.
De aztán megint találkoztunk velük, de nem is lőttek vagy bármi, szóval farmolgattak, az SP-nél meg úgy voltak, hogy aki ügyesebb és gyorsabb az viszi.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest