Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Valami baja van a tápomnak
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
hogy az endgame annyiban merül ki, hogy legyél a világ legnagyobb görénye a DZ-ben,
Voltam, vagyok is DZ - ben, de nem azért, hogy görény legyek
Igen, egyetértettem vele, hogy a hátulról való lelövéshez nem kell nagy skill, de ettől még nem ez az endgame a játékban, legalábbis nem mindenkinek, ... nekem tuti nem

-
Raulblanco07
aktív tag
Te vallottad be, hogy egy sráccal mentél, aki csalással gyilkolt, "mert meg akartad érteni miért teszi" persze persze, mikor rugó vagyok én is csak meg akarom érteni miért menekülnek el a játékosok, és nem az ingyen loot kell, ahogyan biztosan neked sem az ingyen credit és ingyen pénz, még a télapóban is hiszek szóval a Te meséd is hihető volt

A fél DZ csalt akkoriban, bementél a sráchoz és mentél vele Te is az ingyen credit és xp miatt.
Aztán persze utána már itt okoskodsz, hogy görények azok akik a szabályokat betartva pvp-znek, de akkor is Te vagy az akit csalás miatt kitiltottak, szóval a görény jelző innen egyedül rád mondható, nem arra aki szabályosan pvp-zik.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő