Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Lincoln úgy ahogy mondják.
De ma piszok mázlim van, mert építési terület Dz-ben. Éppen odaértem a boss-ra és shotival gyorsan megápoltam, ez lett belőle:
Nem is mertem felvenni, míg a másik két idegen el nem ment.
Sikerült kihozni:Amennyit panaszkodtam este meg ma reggel akkor mázlim van a mai nap. Az más kérdés, hogy lehet semmire se fogom tudni használni ezeket.
[ Módosította: Racecam ]
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő