Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Ebből a retek szar intézményből esélytelen, majd holnap szerintem...
Ráadásul felülirtam a mappát, most szedhetem le torrenttel megint, ami most meg valamiért kva lassú, midnegy ennyit szarakodni istenem mindjárt kibaszom az ablakon!

(#1997) faber24
Nemtudom de miért baj egyeseknek ha egész hetes hajtás után 1-2 órát lazítani akarsz nem értem... szenvedj proxykkal meg minden kutyapecsével és még akkor sem mindig jó.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Dell notebook topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő