Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bigbadforty

tag

válasz .LnB #907 üzenetére

(nem válasz akart lenni Lnb.)

Kaptam meghívást a zárt bétára, köszönöm is a fórumtársnak, kb. 20 percig volt a gépemen a játék. Trailerek alapján úgy gondoltam, hogy ez tuti vétel, végre egy kis taktikus kommandózás.

Amikor megláttam a karakteranimációkat, a 35-40 FPS ingadozást NEM maxon GTX 1070 mellett, azt az ótvar bughalmazt kb az első ellenségnél, illetve a fizikát..... Azt mondtam, hogy nekem ennyi, nézzenek hülyének mást. És ahogy itt látni az "első nap tuti vétel" kommenteket, a Ubisoft ismét elérte a célját. Összetákolt félkész valami, amiért megőrül mindenki, és képes bemagyarázni magának minden játékos, hogy na..... jó lesz ez, megjavul majd, szupi lesz.

Lehet anyamalacot játszani és védeni, meg hogy mindenki egy fikázó fanboy, és direkt szidja. Nem.....én meg akartam venni, reméltem össze tudnak ollózni minden más ubi játékból legalább valami használhatót.

Miért vártok el akármilyen változást, amikor rengetegen nyáladzanak egy félkész játékért, ami már most megjelenés előtt visszahozott minden költséget és pluszt is termelt? (hasonlóan, mint a COD-széria)

Miért kellene kijavítani akármit is, miért kellene foglalkozni komolyabban a játékkal, ha már most megérte nekik az egész?

Ja de várjunk, 11 oköszisztéma. Tapzs tapzs, vegyétek-vigyétek.

Más: tegnap kipróbáltam a For Honort, ott miért fut 100+ FPS-sel Extreme-n, és miért van k...a jól leanimálva az egész? :F Ubi ugyanúgy...

Új hozzászólás Aktív témák