Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz scyllafren #2898 üzenetére

Tudom, hogy van. Meg is van ezer éve csak, hogy eddig nem igazán működött. Elvileg javítottak rajta. De csak a sebzésed lesz nagy a penetration az ugyanúgy gyengül hangtompítóval ha jól tudom. Az pedig lényeges bármilyen jármű ellen.

Amúgy nem azt mondom, hogy szarok a fegyverek meg a variálhatóság csak én nem érzem súlyát. Lázadóknak sem annyira pl. Többen járőröznek ahogy haladsz, de lehetne olyan, hogy átveszik az ellenséges bázist pl. Szerintem ilyen dolgokra csak nem maradt idő beletenni.

Anonymus23: Én pl. nagyon szeretem a heli irányítását sőt szinte az összes járművét. Kb. Just Cause 3 irányítás. Ott talán picit jobb.

Bug meg na. Van most is bőven. Van aki nem fut beléjük, engem meg mindig megtalálnak. Volt, hogy inkább kiléptem egy kis időre inkább mikor egy nagy bázis 5x kell megcsinálnod bug miatt pedig csak a felderítés volt 30 perc. Olyan is volt, hogy bug miatt lett meg a küldetés és semmit sem csináltam. :)
    A fenünkre eső járművekről meg ne is besueljünk mint bug vagy hogy kilóméterekre dobja le. Csúsznak minden felé. Ez már a játék védjegye. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák