- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Oké de érted, az Androidos tablet az egy nagyra nőtt telefon, a telefon funkciók nélkül. Jah, Streamelni lehetne, de minek? Értelmes kezelőszervek sincsenek a tableteken.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
stewe2
aktív tag
Üdv!
Droidos tabletre vmit rá lehet húzni? A Steam Deck nekem már a szemem miatt nem opció, de 10-12"-on érdekelne ugyanez.
Thx steweNincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet, nicket kellene váltanom: stewe71...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Szatyor123 #14 üzenetére
Az utóbbi években eléggé le van maradva az nVidia Linux alatt, mióta az AMD meglépte, hogy a driver nagy része a kernelbe került be, így a közösségi driver amit telepítés nélkül kapsz az minőségben szintet tudott lépni, egyből mehet a játék egy frissen telepített disztrón.
nVidiánál ezt csak most a SteamDeck sikere után kezdték felismerni és bár zajlanak hasonló törekvések mert nyilván szeretnének nVidia hardveres konzolokat eladni, de az még idő (évek) mire hasonló szintet érnek el. Ott jelenleg még rá vagy szorulva a zárt nVidia driver telepítésére, így pl. Valve számára nem opció.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
félisten
válasz Szatyor123 #11 üzenetére
Esetleg nézz utána ezeknek a Linux disztróknak:
Bazzite
NobaraHasonló megoldást kínálnak, mint a SteamOS, desktop nézettel, miegymással.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic TFX + Flex, Raijintek Ophion 7L, Streacom F7C, Silverstone GD05 + GD06, Xbox One S 1T + Kinect
-
addikt
válasz Szatyor123 #11 üzenetére
-
hapakj
őstag
Miért? a Steam OS nem volt elérhető eddig is mindenkinek? [link]
Vagy eddig 3rd party vendorok nem telepíthették alapból a gépeikre?
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
Az azért nem lenne rossz, ha a cikk címének lenne értelme (illetve olyan értelme lenne, aminek van köze a cikk tartalmához).
DRM is theft
-
Kansas
addikt
Igen, az még a Steam Machine projekt korából való, kicsit avíttas, az új Proton emulátor sincs benne tudtommal, ami viszont durván csökkenti a kompatibilis játékok számát.
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz elder troll #2 üzenetére
Igen. De ezen már akkor sem lepődtünk meg, ráadásul már jó ideje létezett egy korai build amit asztali PC-re tudsz telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Kansas
addikt
Én nem bánnám, ha kiadnának egy frissített, desktop-hoz való verziót...
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, tulajdonképpen már eddig is csak a "mikor" volt a kérdés.
Sokan várjuk, hogy a Valve kezdjen valamit a kernel szintű anticheat megoldásokkal, amik számára túl nyílt platform a SteamOS és az azokat használó játékok inkább letiltják az egész platformot, mintsem foglalkoznának vele.
Feltételezem, hogy egy "univerzálisan" telepíthető SteamOS megjelenése ehhez az anticheat problémához kötődik, mert a különféle hardverek támogatása egy egyszerűbb kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Doom Eternal
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Acer Nitro ED320QR Full HD Ívelt 180HZ monitor
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- 3 HÓNAPOT MENT! Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC 12GB
- Thinkpad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest