Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
DJTJ
tag
válasz
Reverting
üzenetére
Szerintem teljesen felesleges felrakni mind a kettő op.rendszert, úgy se tudod csak egyiket használni egyszerre,közben váltani nem lehet tehát nem sok értelme van, nekem is volt igy de rájöttem egy idő után, hogy szinte csak a vistát használom és sose indítottam újra a renszert csak azért, hogy xp-t használjam.
-
DJTJ
tag
válasz
lakkusjj
üzenetére
csak arra céloztam,hogy mikor felraktam az sp2-es xpt azt vettem észre, hogy volt pár olyan program ami vistával ment az xp meg fel sem ajánlotta, hogy telepítsem pl wifhez,webkamerához de lehet ez az sp2 miatt volt, megpróbálom akkor majd ezt az sp3-at már nagyon kiváncsi vagyok rá
amúgy én nem tapasztalok lassulást pedig nekem is van fent jó pár progi meg játék, amelyik nem megy annál beállítom a kompatibilitásnál, hogy windows xp és utána megy szépen
mondjuk az egy kicsit néha idegesítő mikor nem csinálok semmit és a vinyó mégis dolgozik vista alatt, már csak ezért is lennék kiváncsi az xp-re

-
DJTJ
tag
válasz
lakkusjj
üzenetére
nekem is ilyen masinám van, egyszer próbáltam rá felnyomni sp2-es xp-t de 1-2 driver nemnagyon akart menni veli, neked nem volt ilyen probléma?
Sima xp vagy buherált van rajta?Nekem már kb 3 hónapja vistával nagyon szépen megy,nemtudom megérné e xp-re váltani
úgy vettem észre, hogy az xp közel se támogat annyi funkciót mint a vista -
DJTJ
tag
-
DJTJ
tag
-
DJTJ
tag
válasz
csusza`
üzenetére
Ennek az oka a következő lehet: nekem egy thinkpad R61i van és T5450-es Core2Duo proci van ami Centrino így jóval kevesebbet fogyaszt. Meg azt vettem észre, hogy ha nem használom a gépet semmi különös dologra akkor leveszi a magfeszültséget tehát nem a maximumon hajtja így lehet spórolni az aksival. A haver gépébe is Core2Duo van de neki nincs odairva, hogy centrino így többet is fogyaszt.
Aktív témák
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én se voltam pontosan ezekkel tisztába, de még mindig nem értem akkor miért fogyaszt többet a másik gép mikor ugyan az az aksi mondjuk az Asus