Hirdetés
Aktív témák
-
bundee_rbk
csendes tag
Üdv minden ThinkPad tulajnak!
Én is most készülök notebookot venni, kb olyan 350e Ft max amit szánok rá. Ha már egyszer veszek akkor valami olyat szeretnék amit nem kell 1-2 év múlva lecserélni. Alapjában véve az asztali gépem kiváltása lenne a cél, netezés, Corel, néha kisebb videoszerkesztés, elvétve néhány régebbi 3Ds játék, doksiolvasás a vonaton hazafele, webszerkesztés, ilyesmik.
Azt már tudom, hogy csak és kizárólag IBM lehet, ez nem is kérdés (főleg IBM dolgozóként)
Két típus között nem tudok dönteni, mert úgy néz ki mindegyik megfelel a fenti célokra többé-kevésbé:
Z60m:
[link]
+nagyobb proci, nagyobb vinyó, cardreader, titán burkolat
- bumfordibb kialakítás (kicsit vastag), widescreen -> ezzel nincs tapasztalatom, hogy előny-e vagy hátrány
Illetve itt is van ugyanez a típus (szám alapján), de RadeonX300-al:
[link]
Nem tudom melyik a valós...
R52:
[link]
+laposabb, alap ThinkPad forma, nem kéne hozzá másik bazinagy notebooktáskát venni mert van egy otthon ami pont passzol hozzá
R52-nél nem írják, hogy van e FireWire, de a lenovo honlapján azt állítják, hogy igen
Kösz a hozzászólásokat!
Off:
érdekel valakit esetleg egy ilyen gép, mint ez itt?
Codegen 7002 nagytorony, Asus TUSL2-C, TuaC 1.3G, SilentBreeze II hűtő, 512M 133Mhz SDRAM, Gigabyte Radeon9000 64M(128bit), SBLive 5.1, USB2 kártya, RAID vezérlő EIDE(0,1,0!1, 2 csat.), 2x80GB vinyó(Samsung/Maxtor 7200RPM), Teac DV-516E DVDROM, Plextor PX-750A író, 2 mobilerack, SMC 100MB hálókártya, Sirtec 350W táp (nem szutyok codegen), Logitech bill + Ms IntelliMouse Optical egér, LAbtec sztereo hangszórópár
kb így néz ki, csak a gombok meg az alján a szellőző kék, meg az oldalán van egy SilentBlade venti::
[link]
Szerintetek mennyit ér ez? Én kb max olyan 80re tippelek....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest