Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
--=Gefi=--
tag
Ha már notebook.hu-ról esett szó. Csak gondoltam megosztom veletek, mert nekem elég fura az, amit műveltek, amikor vettem a notimat. Az köztudott (?), hogy a honlapjukat nem nagyon frissítik, ezért mielőtt felmentem Budapestre felhívtam őket, hogy van-e náluk az a noti amit kinéztem (IBM R50e 215 000HUF volt), ha már Veszprémből megyek fel. Srác mondta, hogy pillanat, megnézi, aztán közölte, hogy van, menjek nyugodtan. Felmentem, bemegyek, mondom mit szeretnék. Erre elkezdi nézegetni a plexi táblákat, amin az árak vannak, és közli, hogy nincs. Mondom tegnap hívtam őket, és azt mondták hogy van, nézzen már utána. Elmegy, visszajön, mondja, hogy a Pólusban van elvileg. Mondom elvileg vagy gyakorlatilag, mert nem lenne kedvem kimenni a város másik végére potyára. Telefonáljon már egyet a kedvemért. Megint elmegy, visszajön, hát sajnos ott sincs. Kérdem akkor tegnap miért mondták, hogy van még készleten (gyanú feléled, hogy nem is volt, csak azt akarták, hogy menjek fel, és ha már ott vagyok úgyis veszek valamit). Hidegvérrel közli, hogy a honlapot szokták nézni, amit elég ritkán frissítenek. Nyeltem egy nagyot, mondom jó, akkor milyen van? Erre megpróbál rámtukmálni egy Acer-t Celeron M procival, hogy az milyen jó. Mikor látta, hogy ez nem tetszik nekem, bepróbálkozott egy FuSi-val is. Azért álljon meg a menet, valószínűleg nem azért mentem IBM-ért, mert annyi lóvém van, hogy nem tudom hova rakni. Ezt meg is osztottam vele, hogy nekem IBM-et mutasson. Mutatott egyet kb 40 000Ft-ért drágábban. Kalkuláltam magamban egyet, belefér, legyen elviszem. Kihozza a raktárból, felbontja, mutogatja, hogy mi micsoda. Keresi a CD-t, hogy hol az oprendszer telepítő. Megszántam 2 perc után és beavattam, hogy preinstalled OPrendszer van rajta egy rejtett partíción... Jaaaa... Második fekete pont. Már ekkor ledobta az agyam az ékszíjat, mert ha már tőlük veszem, akkor ugyanmár legyenek tisztában a termékekkel, amit árulnak, szerintem ez a minimum. De kell ez a gép, most már mindegy hogyan. Miközben csomagolt elkezdett baromságokat kérdezgetni, nem emlékszem már pontosan, hogy milyen kérdések hangzottak el, de a lényege az volt, hogy nem néz infosnak, megint bebizonyítva, hogy burzsuj srácnak néz, mert ilyet veszek, nem pedig ''szakmabelinek''. (No 3.) Egy utolsó esélyt adva, kérdezem milyen táskájuk van, mert azt is szeretnék venni hozzá. Közli, hogy (mutogat a falon) ez a legolcsóbb mittomén 4000-ért, a következő az legyen mondjuk 6000Ft, azok ott meg már nagyon drágák. Esélyt nem adva arra, hogy esetleg olyat vegyek. Vacilláltam, hogy ugye a drágább noti miatt megvegyem-e az előre tervezett Samsonite Backpack-et, de ez volt az a pont amikor azt mondtam, hogy csakazért sem fizetek nekik többet ennél. (No 4.) És a végén megkoronázandó a gyönyört, amikor a kasszához mentem, hogy fizetnék, a 3 srác aki ottvolt, elkezdett vitatkozni, hogy ki jöjjön oda, hogy fizethessek... (No 5.)
Lehet rossz napjuk volt, lehet nem voltam szimpatikus nekik, de tény, hogy nagyon rossz emlékekkel jöttem el onnét, csak az vigasztalt, hogy megszereztem életem egyik álmát
Mennyivel jobb lett volna, ha a kiszolgálás is korrekt, vevői elégedettség, ilyesmik...
Nah mindegy. A noti egyébként nagyon király, nem bántam meg, hogy ezt választottam, és nem sikerült rámsózniuk egy Acer-t, vagy FuSi-t
Bocs hogy ilyen hosszúra sikerült ez a post, meg ha nem teljesen ide való, de már érett bennem, és itt merült fel a téma
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- VGA kibeszélő offtopik
- Temu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mennyivel jobb lett volna, ha a kiszolgálás is korrekt, vevői elégedettség, ilyesmik...