- Apple notebookok
- Újabb levélben ecseteli az Intel jövőjét a cég vezetője
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- CPU léghűtés kibeszélő
- MSI MPG Carbon alaplapok Z890 és X870E vezérlőhidakkal
- Gyorsít az egyes Zen 5 dizájnokon a legfrisebb AMD AGESA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Objektívek topikja
Hirdetés
-
Gátoljuk meg játékaink halálát!
lo A cél az, hogy a kiadók és az értékesítők a videójátékokat működőképes (játszható) állapotban hagyják.
-
Xbox Game Pass [2024] - Az extra szeptemberi lista
gp Az elkövetkező időszakban többek között a Frostpunk 2-t kapjuk meg.
-
Bajban az Apple, nincs kereslet az iPhone 16 Pro mobilokra?
it Az iPhone 16 Pro modellek rövidebb kiszállítási ideje az elemzők szerint annyit jelent, hogy nincs az új készülékekre nagy kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
A hőmérsékleti értékeket megnézve a második ventilátornak nem sok haszna van.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
addikt
Átlagfelhasználói szemmel nézve, lehet érdemes lenne a teszt végén végigsorolni, hogy a ma kapható processzorokból melyiket ajánljátok hozzá.
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
Elementgamer
csendes tag
Nem értem ezeket az árakat TR PA 18-19 jelenleg, AK120 11-2
-
Taranti
senior tag
Csak hogy legyen egy kis "szakma" is a hsz-ek között.
Íme a thermaltake videója a felszerelésről, ami el is árulja a termék egyik legnagyob problémáját (mármint számomra, a videón 23:00-tól):
https://www.youtube.com/watch?v=tAxn0q3x7WU
A keresztbefutó kétcsavaros rögzítőszálat semmi nem rögzíti magához a hűtőhöz, egy vágatban fut, értelemszerűen némi holtjátékkal. Így rögzíteni sem egyszerű, és én hosszabb távon nem bíznék benne.Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
addikt
A háznál szerintem sem szükségszerű az új proci, viszont proci hűtőnél már abszolút nem mind1, hogy mekkora a hőátadó felülete a procinak, hiába ugyanannyi W fogyasztású a régebbi és az új proci. Szóval cpu hűtő tesztnél már indokolt lenne új procival tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Thermalright Peerless Assassin is beszerezhető már itthon, gyakorlatilag minden más léghűtőt azonnal a "futottak még" kategóriába száműzött nem csak ár/érték arányban, hanem overall.
Szerk.
Látom már más is említette feljebb.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
180 Watt?
Kizárt!
Én 150 Wattot mernék maximum rábízni.
Ja, és baromi drága is! -
Predatorr
őstag
Érdekes, hogy amíg nem volt rájuk szükség, szinte csak vízhűtés ajánlatokat kaptunk, azóta meg napi szinten pörögnek a léghűtés „tesztek”.
DonToni: éppen azt kellett AIO-ra cserélnem, mert már az 5800X-en is határeset, alig 150W-tal.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
DonToni
aktív tag
válasz Predatorr #16 üzenetére
Nekem anno az 5900X -et simán elvitte... mondjuk azóta én is vissza váltottam AIO-ra. Ugye ezeknél az újabb AMD prociknál már máshogyan oszlik el a hő, meg a hősűrűség is más, nem olyan, mint a régi i7-5960X -en.... Ryzen 7xxx -es széria megint más tészta... tényleg jó lenne már valami "relevánsabb" teszt környezet, mert így egy kaptafa kb. minden hűtő...
-Anti-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen