- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
A hőmérsékleti értékeket megnézve a második ventilátornak nem sok haszna van.
Eladó cuccok!!! https://tinyurl.com/2p9xjwkc
-
Átlagfelhasználói szemmel nézve, lehet érdemes lenne a teszt végén végigsorolni, hogy a ma kapható processzorokból melyiket ajánljátok hozzá.
Sétál a Hold a háztetőn, zsinóron húzza maga után a szívem.
-
Elementgamer
csendes tag
Nem értem ezeket az árakat
TR PA 18-19 jelenleg, AK120 11-2
-
Taranti
senior tag
Csak hogy legyen egy kis "szakma" is a hsz-ek között.
Íme a thermaltake videója a felszerelésről, ami el is árulja a termék egyik legnagyob problémáját (mármint számomra, a videón 23:00-tól):
https://www.youtube.com/watch?v=tAxn0q3x7WU
A keresztbefutó kétcsavaros rögzítőszálat semmi nem rögzíti magához a hűtőhöz, egy vágatban fut, értelemszerűen némi holtjátékkal. Így rögzíteni sem egyszerű, és én hosszabb távon nem bíznék benne.Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
A háznál szerintem sem szükségszerű az új proci, viszont proci hűtőnél már abszolút nem mind1, hogy mekkora a hőátadó felülete a procinak, hiába ugyanannyi W fogyasztású a régebbi és az új proci. Szóval cpu hűtő tesztnél már indokolt lenne új procival tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Thermalright Peerless Assassin is beszerezhető már itthon, gyakorlatilag minden más léghűtőt azonnal a "futottak még" kategóriába száműzött nem csak ár/érték arányban, hanem overall.
Szerk.
Látom már más is említette feljebb.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
180 Watt?
Kizárt!
Én 150 Wattot mernék maximum rábízni.
Ja, és baromi drága is!GIGABYTE B550 Aorus Pro, AMD Ryzen 9 5950X, Noctua D14, Crucial Ballistix 4x16GB DDR4 3200Mhz@3800MHz CL18, Powercolor 7900XT, M.2 Samsung 981 2TB, M.2 Kioxia (XG6) 2TB, 2 x Intel 730 SSD 480GB, Crucial MX500 2TB, SEAGATE SkyHawk 6TB, 750W Gigabyte Aorus Gold, Evolveo T4, Samsung S43BM700UUXEN
-
Predatorr
őstag
Érdekes, hogy amíg nem volt rájuk szükség, szinte csak vízhűtés ajánlatokat kaptunk, azóta meg napi szinten pörögnek a léghűtés „tesztek”.
DonToni: éppen azt kellett AIO-ra cserélnem, mert már az 5800X-en is határeset, alig 150W-tal.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
DonToni
aktív tag
válasz
Predatorr #16 üzenetére
Nekem anno az 5900X -et simán elvitte... mondjuk azóta én is vissza váltottam AIO-ra. Ugye ezeknél az újabb AMD prociknál már máshogyan oszlik el a hő, meg a hősűrűség is más, nem olyan, mint a régi i7-5960X -en....
Ryzen 7xxx -es széria megint más tészta... tényleg jó lenne már valami "relevánsabb" teszt környezet, mert így egy kaptafa kb. minden hűtő...
-Anti-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Szimpla torony, de két ventilátor: erre a receptre épít a tajvani gyártó 180 wattig ajánlott processzorhűtője.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímemet)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Baldur's Gate 3
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- BestBuy topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest